Hyppää sisältöön
AURA kermaviilikastike

AURA kermaviilikastike

Kermaviili sopii mainiosti erilaisiin salaatti- ja dippikastikkeisiin. Siitä saa myös herkullisen kastikkeen lihapullille, lämpimille vihanneksille, lihalle ja makkaralle.

AURA kermaviilikastike

Ainekset

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio kermaviiliä
    Valio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
    Valio kermaviili 200 g
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl sokeria
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 50 g (1 dl)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
  • ½ dl tuoreita yrttejä

Ohje

  1. Katso halutessasi ensin tämän ja muiden kermaviilikastikkeiden valmistus:
  2. Sekoita kaikki aineet.
  3. Tarjoa salaatti- tai dippikastikkeena, perunoiden kanssa sekä paistetun ja grillatun kalan tai lihan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 161 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 12,1 g
Tyydyttynyt rasva 7,1 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi