Basilika-pestokastike

Basilika-pestokastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Basilika-pestokastike

Basilika-pestokastike

Pestokastike sopii monien ruokien maustamiseen ja kastikkeiksi. Käytä pestoa esim. tuoreen leivän päällä, pastan kastikkeena tai salaatin mehevöittäjänä.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Yhteensä
5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
pieni nippu
tuoretta basilikaa
1 prk (200 g)
2 dl
½ dl
oliiviöljyä
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 pussi (50 g)
mantelijauhetta
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Laita basilika monitoimikoneeseen ja hienonna. Lisää loput aineet. Anna maustua hetken aikaa jääkaapissa.
  2. Tarjoa sellaisenaan vastakeitetyn pastan kanssa tai lisää lusikallinen pestoa kastikkeellisen pasta-annoksen päälle pöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
322 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›