Punasipulipesto

Punasipulipesto

15 min
helppo
81 kcal / 100g
1
1

Punasipuli on muunnos keltasipulista, josta se eroaa kauniilla värillään. Punasipulia kannattaakin käyttää sellaisissa ruuissa, joissa sen väri pääsee oikeuksiinsa, kuten salaateissa tai hillokkeessa. Maultaan punasipuli on keltasipulia hieman voimakkaampi.

Ainekset

4 dl
1 - 3 (150 g)
punasipulia
1
paprika
1
omena
1 rasia (200 g)
2 tl
balsamietikkaa
1 - 2 tl
tuoretta chiliä

Ohje

  1. Hienonna punasipuli aivan pieniksi kuutioiksi. Leikkaa paprika ja omena paloiksi.
  2. Sekoita punasipuli, paprika ja omena sekä tuorejuusto sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta balsamietikalla ja halutessasi hienonnetulla chilillä.
  3. Tarjoa kylmänä esim. paistettujen broilerileikkeiden kastikkeena.
  4. PASTA-ATERIA

  5. Sekoita punasipulipestoa keitetyn pastan joukkoon ja kuumenna sekoittaen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
9 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)