Punasipuli on muunnos keltasipulista, josta se eroaa kauniilla värillään. Punasipulia kannattaakin käyttää sellaisissa ruuissa, joissa sen väri pääsee oikeuksiinsa, kuten salaateissa tai hillokkeessa. Maultaan punasipuli on keltasipulia hieman voimakkaampi.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 - 3 (150 g) | punasipulia |
1 | paprika |
1 | omena |
1 rasia (200 g) | |
2 tl | balsamietikkaa |
1 - 2 tl | tuoretta chiliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.