Punajuuripesto

Punajuuripesto

25 min
helppo
139 kcal / 100g
0
0

Punajuuripesto sopii hyvin pastan, kastikkeiden tai piiraiden maustamiseen.

Ainekset

4 annosta
1 - 2 (200 g)
punajuurta
1 (175 g)
sipuli
1
valkosipulin kynsi
2 - 3 rkl
1 dl
vettä
1 prk (2 dl)
½ pkt (à 170 g)
2 rkl
vaaleaa balsamietikkaa
1 dl
pinjansiemeniä
1 dl
tuoretta basilikaa
n. 3/4 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi punajuuret ja sipuli kattilaan. Lisää myös kuorittu valkosipulinkynsi. Kuullota hetki Oivariini rasvassa, kunnes sipuli on pehmeää.
  2. Lisää vettä kattilaan, niin että kasvikset peittyvät ja keitä kypsäksi n. 15 min.
  3. Valuta vesi pois kattilasta ja lisää muut raaka-aineet joukkoon.
  4. Soseuta sauvasekoittimella.
  5. Punajuuripesto sopii pastan, kastikkeiden tai piiraiden maustamiseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
103 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)