Juusto-yrttipesto

Juusto-yrttipesto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-yrttipesto

Juusto-yrttipesto

Valmista juustoista ja yrteistä itse tehtyä pestoa, jota voit käyttää levitteenä leivän ja keksien päällä tai maustamaan pasta-annoksen.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset4 dl

4 dl
1 dl (60 g)
pinjansiemeniä
1 dl
tuoretta persiljaa tai basilikaa
1 pieni
valkosipulin kynsi
1 prk (180 g)
½ pussia (à 150 g)
½ pussia (à 150 g)
1 rkl
karkeaa sinappia
½ tl
sokeria
¼ tl
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Rouhi pinjansiemenet ja hienonna persilja ja/tai basilika ja valkosipuli. Yhdistä aineet ja sekoita tasaiseksi tahnaksi
  2. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  3. Tarjoa tuoreen leivän, hapankorppujen tai keksien kanssa. Voit myös lisätä lusikallisen pestoa pasta-annoksen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
275 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.