Juusto-yrttipesto

Juusto-yrttipesto

15 min
helppo
291 kcal / 100g
2
2

Valmista juustoista ja yrteistä itse tehtyä pestoa, jota voit käyttää levitteenä leivän ja keksien päällä tai maustamaan pasta-annoksen.

Ainekset

4 dl
1 dl (60 g)
pinjansiemeniä
1 dl
persiljaa tai basilikaa
1 pieni
valkosipulin kynsi
1 prk (200 g)
½ pussia (à 150 g)
½ pussia (à 150 g)
1 rkl
karkeaa sinappia
½ tl
sokeria
¼ tl
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Rouhi pinjansiemenet ja hienonna persilja ja/tai basilika ja valkosipuli. Yhdistä aineet ja sekoita tasaiseksi tahnaksi
  2. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  3. Tarjoa tuoreen leivän, hapankorppujen tai keksien kanssa. Voit myös lisätä lusikallisen pestoa pasta-annoksen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
291 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
25 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
408 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)