
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
32 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
50 g (1 dl)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1 rkl
Valio Eila® kevytmaitojuomaa tai vettäValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 1 dl paistonkestävää aprikoosimarmeladia
Pinnalle
- 1 kananmuna
-
hassel- tai saksanpähkinärouhettaVoit kokeilla myös:
- seesaminsiemeniä tai pinjansiemeniä
- 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
- ½ rasiaa (à 200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
- 50 g (1 dl) Valio AURA® murua
- 1 rkl Valio Eila® kevytmaitojuomaa tai vettä
- 1 dl paistonkestävää aprikoosimarmeladia
Pinnalle
- 1 kananmuna
- hassel- tai saksanpähkinärouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Aseta vielä hieman kohmeiset voitaikinalevyt lomittain jauhotetulle työpöydälle. Kostuta saumakohtia vedellä ja kauli tasaiseksi levyksi (n. 45 x 30 cm).
- Sekoita tuorejuusto ja AURA muru. Notkista seos maito- tai vesitilkalla kulhossa sekoittaen. Voitele juustoa ja marmeladia vuoronperään pitkittäin raidoiksi taikinalevylle (4 - 6 raitaa).
- Kääri levy leveältä sivulta alkaen rullaksi.
- Leikkaa rulla n. 1 cm:n viipaleiksi. Laita viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Rullasta tulee kaksi pelillistä.
- Voitele kierrekeksit munalla. Ripota päälle pähkinärouhetta tai siemeniä.
- Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 11 - 12 min tai kunnes kypsiä.
- Tarjoa illanaistujaisissa tai kahvi-, nouto- tai juustopöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
352 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
25 g
Rasva
25,2 g
Tyydyttynyt rasva
13,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hassel- tai saksanpähkinärouhetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.