
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.69
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g pastaa
- 1 pieni kukkakaali
-
1 prk (3,3 dl)
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
1 pala (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 80 g babypinaattia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ripaus muskottipähkinää
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pastaa suolalla maustetussa vedessä 5 min. Leikkaa sillä välin kukkakaali nupuiksi ja lisää pastan joukkoon. Jatka keittämistä n. 4 min. Kaada keitinvesi pois.
- Lisää kattilaan pastan ja kukkakaalin joukkoon kerma, paloiteltu AURA ja pinaatinlehdet. Mausta mustapippurilla, muskottipähkinällä ja ripauksella suolaa.
- Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja paista 200 asteessa n. 15 min tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
210 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
15 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- muskottipähkinää