Broccolipasta

Broccolipasta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Broccolipasta

Broccolipasta

Tässä pastassa juju on siinä, että parsakaali on kahdessa muodossa; soseutettuna sekä paloina kastikkeessa. Hyvien raaka-aineiden liitto luo maukkaan kokonaisuuden.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pussia (à 200 g)
pakasteparsakaalia
2
valkosipulin kynttä
1 tl
suolaa
2 ½ dl
vettä
2 dl
1 dl (50 g)
ripaus
jauhettua valkopippuria
1 dl (50 g)
aurinkokuivattuja tomaattikuutioita öljyssä
1 tl
sitruunamehua
500 g
tuorepastaa

Tarjoiluun

n. 1 dl (50 g)

Ohje

  1. Keitä parsakaalit ja halkaistut valkosipulin kynnet suolalla (1/2 tl) maustetussa vedessä kannen alla melkein kypsiksi (n. 3 min).
  2. Ota noin kolmannes parsakaaleista sivuun esim. reikäkauhalla nostaen.
  3. Lisää kattilaan (parsakaalin ja keitinliemen joukkoon) kerma ja juustoraaste. Soseuta sauvasekoittimella. Mausta valkopippurilla ja lopulla suolalla (1/2 tl).
  4. Lisää parsakaalit ja valutetut aurinkokuivatut tomaattikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi.
  5. Lisää sitruunamehu. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  6. Sekoita kastike vastakeitetyn tuorepastan joukkoon. Tarjoa parsakaalipasta juustoraasteen kanssa.
Vinkki

Vinkki

Jos käytät kuivapastaa, varaa sitä 300 g.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›