Ruoanvalmistuksen ja leivonnan klassikko: kuohukerma
Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Ruoanlaiton moniottelija on parhaimmillaan sellaisenaan ruoanvalmistuksessa tai vaahdotettuna jälkiruoissa ja leivonnaisissa.
Klassikkotuote tuo herkullista makua ruokaan kuin ruokaan ja siksi se onkin hyvin monikäyttöinen tuote. Valio kuohukerma kestää hyvin kuumennusta, joten se toimii mainiosti lämpimässä ruoanlaitossa.
Onnistu näillä kuohukermaresepteillä
Kun kuohukermaa löytyy jääkaapista, voi yllätysvieraillekin taikoa hetkessä hurmaavan pappilan hätävaran. Lämpimiin juomiin kuuluvat laadukkaan kuohukerman luomat kermavaahtoviikset.
Valio kuohukerma vaahdotettuna yhdessä tuorejuuston tai maitorahkan kanssa on mitä herkullisin täyte erilaisille leivonnaisille, kuten täytekakuille ja kääretorttuihin. Kokeile vaikka pullakakkua! Mehevä mutakakku tai brownie ei kylkeensä muuta tarvitse, kuin vaahdotettua Valio kuohukermaa.