Siirappi-kermaperunat

Siirappi-kermaperunat
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Siirappi-kermaperunat

Siirappi-kermaperunat

Vienosti joulun mauin maustettu kerma mehevöittää ohuiksi viipaloideut perunat. Sopii perunalisäkkeeksi arkeen ja juhlaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
50 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
kiinteää perunaa
1 prk (3,3 dl)
3 rkl
siirappia
1 tl
suolaa
¾ tl
muskottipähkinää
25 g

Ohje

  1. Kuori perunat. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi veitsellä tai mandoliinin viipaleterällä. Asettele viipaleet uunivuokaan pystypäin.
  2. Sekoita mausteet kermaan ja kaada vuokaan perunaviipaleiden päälle. Kuutioi voi pinnalle.
  3. Paista 200 asteessa n. 50 min. Tarjoile perunalisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
156 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.