
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg kiinteää perunaa
-
1 prk (3,3 dl)
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 3 rkl siirappia
- 1 tl suolaa
- ¾ tl muskottipähkinää
-
25 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori perunat. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi veitsellä tai mandoliinin viipaleterällä. Asettele viipaleet uunivuokaan pystypäin.
- Sekoita mausteet kermaan ja kaada vuokaan perunaviipaleiden päälle. Kuutioi voi pinnalle.
- Paista 200 asteessa n. 50 min. Tarjoile perunalisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
156 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
14,9 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa