Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pannacottapiiras

Pannacottapiiras on kermavanukas piirasvuoasta tarjoiltuna. Koristele pinta marjoilla ja tarjoile jaettavana jälkiruokana.

Pannacottapiiras
Pannacottapiiras

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Lisäksi

  • 0 kg lakkoja
  • 0 kg pensasmustikoita
  • 0 kg kotimaisia vadelmia
  • 0 kg kiivimarjoja

Ohje

  1. Laita liivatelehdet kylmään veteen.
  2. Kuumenna 2 dl kermaa, sokeri ja halkaistu vaniljatanko kattilassa kunnes sokeri sulaa. Siirrä pois liedeltä ja anna maustua hetki, poista vaniljatanko.
  3. Purista liivatteet ja sekoita kuuman kerman joukkoon. Lisää vielä loppu kerma sekä jogurtti. Sekoita hyvin.
  4. Kaada seos piirasvuokaan (n. ø 24 cm). Nosta jääkaappiin jähmettymään väh. 2 h tai yön yli.
  5. Viimeistele jälkiruoan pinta marjoilla esim. lakkoja, mustikoita, vadelmia ja kiivimarjoja.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 243 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 15,1 g
Rasva 18,6 g
Tyydyttynyt rasva 11,1 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • lakkoja
  • pensasmustikoita
  • kotimaisia vadelmia
  • kiivimarjoja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search