
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
3 h 10 min
Yhteensä
3 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.17
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- ½ dl fariinisokeria
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1 dl lakkahilloa
-
1 rkl
lakkalikööriä tai tyrnilikööriä
- 1 rkl vettä
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kerma ja fariinisokeri kattilassa. Kuumenna ja anna kiehua 10 - 15 min välillä sekoittaen, kunnes seos alkaa paksuuntua kinuskikastikkeeksi. Seos jähmettää jälkiruoan kylmetessään jääkaapissa.
- Anna seoksen jäähtyä (esim. kylmässä vesihauteessa), välillä sekoittaen kuorettumisen estämiseksi.
- Lisää rahka, sekoita tasaiseksi. Kaada seos 3 - 4 pienehköön annoslasiin. Peitä kelmulla. Anna jähmettyä jääkaapissa n. 3 h.
- Notkista lakkahillo tilkkasella likööriä tai vettä. Valuta panna cottien pinnalle. Tarjoa jälkiruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
242 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
22,1 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa