Jogurttipannacotta

Jogurttipannacotta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Jogurttipannacotta

Jogurttipannacotta

Pannacotta on helppotekoinen jälkiruoka. Sen voi kerman sijaan tehdä myös keveämmin maidosta ja jogurtista. Raikkautta ja väriä saadaan jälkiruokaan sen päälle tulevasta marja-mysliseoksesta.

Valmistusaika

Työaika
15 min
hyydytys
3 h
Yhteensä
3 h 15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
3
liivatelehteä
5 dl
3 rkl
sokeria
1 prk (400 g)
1 rkl
vaniljasokeria

Lisäksi

200 g
kotimaisia pakastemarjoja
1 dl
rapeaa mysliä

Ohje

  1. Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.
  2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
  3. Kuumenna maitojuoma ja sokeri kiehuvan kuumaksi kattilassa. Nosta kattila sivuun. Lisää puristetut liivatelehdet. Sekoita kunnes tasaista. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
  4. Sekoita jogurtti ja vaniljasokeri keskenään. Yhdistä maitoseos jogurtin kanssa. Sekoita tasaiseksi ja annostele tarjoilumaljoihin tai laseihin. Peitä kelmulla.
  5. Anna hyytyä jääkaapissa väh. 3 h tai yön yli.
  6. Lusikoi päälle hieman sulaneita marjoja ja mysliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›