
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ liivatelehteä
-
1 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- ½ dl sokeria
- ¾ dl kermalikööriä, esim. Bailey´s
- ½ tl vaniljasokeria
Pinnalle
- 1 dl cashewpähkinöitä paahdettuna
- ½ dl (30 g) kuivattuja karpaloita
Jaa resepti
Ohje
- Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. (Liivatelehden saa puolitettua saksilla.)
- Mittaa kattilaan maito, kerma, sokeri ja likööri. Kuumenna kiehumispisteeseen.
- Purista liivatteista vesi pois ja lisää kattilaan. Lisää myös vaniljasokeri, sekoita kunnes liivatteet ovat sulaneet.
- Kaada seos pieniin annoskulhoihin tai kahvikuppeihin. Peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
Pinnalle
- Rouhi pähkinät. Paahda ne kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä. Jäähdytä.
- Lisää joukkoon kuivatut, puolitetut karpalot. Lisää seos panna cotta -annosten pinnalle juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
293 kcal
Proteiini
1,7 g
Hiilihydraatti
18,8 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa