
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
13 h
Yhteensä
13 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Luomu™ kuohukermaaValio Luomu™ kuohukerma on kermojen aatelia. Lisäaineeton ja laktoositon Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl pakkauksessa…
- 2 dl kuusenkerkkiä
- 2 rkl sokeria
- 1 liivatelehti
-
1½ dl
Valio turkkilaista luomujogurttiaValio Luomu™ turkkilainen jogurtti on luomumaidosta valmistettua, paksua ja lempeän täyteläistä jogurttia, joka sopii yhtä…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan kerma, kuusenkerkät ja sokeri. Kiehauta ja anna kuplia pari minuuttia.
- Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä. Laita kattila kylmään (2 h - yön yli), jätä kerkät uuttumaan kermaan.
- Laita liivatelehti likoamaan kylmään veteen. Siivilöi kuusenkerkät kermasta. Kuumenna kerma ja lisää siihen pehmennyt liivatelehti sekä jogurtti. Sekoita tasaiseksi ja jaa tarjoiluastioihin. Anna hyytyä kylmässä n. 1 h.
- Koristele annokset hienonnetulla kuusenkerkällä.
- Kuusenkerkkien kerääminen ei kuulu jokamiehenoikeuksiin. Keräämiseen on oltava maanomistajan lupa. Kuusenkerkkää jauheena ja kokonaisena kuivattuna myy esim. Ruohonjuuri.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
20,4 g
Tyydyttynyt rasva
12,2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa