Kuusenkerkkä panna cotta

Kuusenkerkkä panna cotta
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kuusenkerkkä panna cotta

Kuusenkerkkä panna cotta

Pehmeä panna cotta metsäisen raikkaalla maulla. Kuusenkerkkien maku uutetaan kermaan, jogurtti tuo pirteyttä ja raikkautta alkukesän sesonkijälkiruokaan.

Valmistusaika

Työaika
10 min
tekeytyminen
12 h
hyydytys
1 h
Yhteensä
13 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
2 dl
kuusenkerkkiä
2 rkl
sokeria
1
liivatelehti
1 ½ dl

Ohje

  1. Mittaa kattilaan kerma, kuusenkerkät ja sokeri. Kiehauta ja anna kuplia pari minuuttia.
  2. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä. Laita kattila kylmään (2 h - yön yli), jätä kerkät uuttumaan kermaan.
  3. Laita liivatelehti likoamaan kylmään veteen. Siivilöi kuusenkerkät kermasta. Kuumenna kerma ja lisää siihen pehmennyt liivatelehti sekä jogurtti. Sekoita tasaiseksi ja jaa tarjoiluastioihin. Anna hyytyä kylmässä n. 1 h.
  4. Koristele annokset hienonnetulla kuusenkerkällä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.