Sieni-kaprissalaatti

Sieni-kaprissalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Sieni-kaprissalaatti

Sieni-kaprissalaatti

Perinteinen suomalainen sienisalaatti on maultaan täyteläinen ja helppo valmistaa. Herkullinen koostumus syntyy créme fraîchen ja kuohukerman liitosta.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
5 dl
suolasieniä
1 (pieni)
punasipuli
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
1 prk (150 g)
2 dl
½ dl
kaprista
mustapippuria myllystä
1 - 2 tl
väkiviinaetikkaa

Koristeluun

(varrellista )
kaprista

Ohje

  1. Liota sieniä runsaassa, kylmässä vedessä yön yli tai kiehauta liika suola pois (maista sieniä, että ovat sopivan suolaisia). Purista vesi pois.
  2. Hienonna sienet ja punasipuli. Vaahdota kerma ja crème fraîche pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  3. Koristele kapriksilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.