Sieni-kaprissalaatti

Sieni-kaprissalaatti

Perinteinen suomalainen sienisalaatti on maultaan täyteläinen ja helppo valmistaa. Herkullinen koostumus syntyy créme fraîchen ja kuohukerman liitosta.

Ainekset10 annosta

10 annosta
5 dl
suolasieniä
1 (pieni)
punasipuli
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia
1 prk (150 g)
2 dl
½ dl
kaprista
mustapippuria myllystä
2 tl
sokeria
1 - 2 tl
väkiviinaetikkaa

Koristeluun

(varrellista )
kaprista

Ohje

  1. Liota sieniä runsaassa, kylmässä vedessä yön yli tai kiehauta liika suola pois (maista sieniä, että ovat sopivan suolaisia). Purista vesi pois.
  2. Hienonna sienet ja punasipuli. Vaahdota kerma. Sekoita kaikki aineet keskenään
  3. Koristele kapriksilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)