
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g kypsää broileria esim. grillattua
- 2 (450 g) bataattia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 (150 g) sipuli
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- 2 tomaattia
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Pinnalle
- ½ dl ruohosipulia
- 4 kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Poista broilerista luut ja nahka. Kuutioi liha.
- Leikkaa kuoritut bataatit 1 cm:n kuutioiksi. Paista niitä pannulla Oivariini rasvassa n. 5 min. Hienonna sipuli ja lisää pannulle.
- Lisää broileri, crème fraîche ja mustapippuri. Sekoita ja anna kiehahtaa kannen alla n. 10 min eli kunnes bataatti kypsyy.
- Lisää kuutioidut tomaatit ja valutettu salaattijuusto. Kuumenna ja sekoita varoen, että salaattijuusto pysyy kauniin näköisenä. Ripottele lopuksi pinnalle ruohosipuli.
- Paista kananmunat Oivariini rasvassa. Nosta munat annosten päälle juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
112 kcal
Proteiini
7,9 g
Hiilihydraatti
9,8 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa