Broileri-bataattipyttipannu

Broileri-bataattipyttipannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Broileri-bataattipyttipannu

Broileri-bataattipyttipannu

Bataattia voi käyttää ruoanvalmistuksessa perunan tavoin. Keitä vedessä, kypsennä uunissa tai grillaa viipaleina. Tarjoa sitä myös soseutettuna perunasoseen tapaan, laatikoissa ja sosekeitoissa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
kypsää broileria esim. grillattua
2 (450 g)
bataattia
1 rkl
1 (150 g)
sipuli
1 prk (180 g)
½ tl
jauhettua mustapippuria
2
tomaattia
1 prk (180 g)

Pinnalle

½ dl
ruohosipulia
4
kananmunaa

Ohje

  1. Poista broilerista luut ja nahka. Kuutioi liha.
  2. Leikkaa kuoritut bataatit 1 cm:n kuutioiksi. Paista niitä pannulla Oivariini rasvassa n. 5 min. Hienonna sipuli ja lisää pannulle.
  3. Lisää broileri, crème fraîche ja mustapippuri. Sekoita ja anna kiehahtaa kannen alla n. 10 min eli kunnes bataatti kypsyy.
  4. Lisää kuutioidut tomaatit ja valutettu salaattijuusto. Kuumenna ja sekoita varoen, että salaattijuusto pysyy kauniin näköisenä. Ripottele lopuksi pinnalle ruohosipuli.
  5. Paista kananmunat Oivariini rasvassa. Nosta munat annosten päälle juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›