Broileri-bataattipyttipannu

Broileri-bataattipyttipannu

40 min
keskitaso
140 kcal / 100g
4
0

Bataattia voi käyttää ruoanvalmistuksessa perunan tavoin. Keitä vedessä, kypsennä uunissa tai grillaa viipaleina. Tarjoa sitä myös soseutettuna perunasoseen tapaan, laatikoissa ja sosekeitoissa.

Ainekset

4 annosta
300 g
kypsää broileria esim. grillattua
2 (450 g)
bataattia
1 rkl
1 (150 g)
sipuli
1 prk (200 g)
½ tl
jauhettua mustapippuria
2
tomaattia
1 prk (180 g)

Pinnalle

½ dl
ruohosipulia
4
kananmunaa

Ohje

  1. Poista broilerista luut ja nahka. Kuutioi liha.
  2. Leikkaa kuoritut bataatit 1 cm:n kuutioiksi. Paista niitä pannulla Oivariini rasvassa n. 5 min. Hienonna sipuli ja lisää pannulle.
  3. Lisää broileri, crème fraîche ja mustapippuri. Sekoita ja anna kiehahtaa kannen alla n. 10 min eli kunnes bataatti kypsyy.
  4. Lisää kuutioidut tomaatit ja valutettu, viipaloitu salaattijuusto. Kuumenna ja sekoita varoen, että salaattijuusto pysyy kauniin näköisenä. Ripottele lopuksi pinnalle ruohosipuli.
  5. Paista kananmunat Oivariini rasvassa. Nosta munat annosten päälle juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
9 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)