Paahdettuja bataatteja ja pekonia

Paahdettuja bataatteja ja pekonia
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paahdettuja bataatteja ja pekonia

Paahdettuja bataatteja ja pekonia

Makeat, sisältä samettisen pehmeät ja päältä paahtuneen rapeat, bataattikuutiot maistuvat entistäkin paremmalta savuisen pekonin ja kermaviilidipin kanssa tarjoiltuna.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
35 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 iso (n. 600 g)
bataatti
2 rkl
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 pkt (170 g)
pekonia
½ prk (à 200 g)

Ohje

  1. Kuori bataatti, leikkaa isohkoiksi kuutioiksi. Laita uunivuokaan. Hiero pintaan Oivariini ja mausteet.
  2. Leikkaa pekonit suikaleiksi ja ripottele bataattien joukkoon.
  3. Paista uunin ylä-/keskiosassa 225 asteessa n. 35 min. Kääntele bataatteja muutaman kerran paistamisen aikana.
  4. Valuta kypsien, rapsakoiden bataattien päälle dippikastiketta.
  5. Tarjoa paistetun broilerin tai kalan lisäkkeenä tai pikkuruokana sellaisenaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.