Paahdettuja bataatteja ja pekonia

Paahdettuja bataatteja ja pekonia

Makeat, sisältä samettisen pehmeät ja päältä paahtuneen rapeat, bataattikuutiot maistuvat entistäkin paremmalta savuisen pekonin ja tulisen jogurttikastikkeen kanssa tarjoiltuna.

45 min
helppo
145 kcal / 100g
1
0

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 iso (n. 600 g)
bataatti
2 rkl
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 pkt (170 g)
pekonia
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Kuori bataatti, leikkaa isohkoiksi kuutioiksi. Laita uunivuokaan. Hiero pintaan Oivariini ja mausteet.
  2. Leikkaa pekonit suikaleiksi ja ripottele bataattien joukkoon.
  3. Paista uunin ylä-/keskiosassa 225 asteessa n. 35 min. Kääntele bataatteja muutaman kerran paistamisen aikana.
  4. Valuta kypsien, rapsakoiden bataattien päälle jogurttikastiketta.
  5. Tarjoa paistetun broilerin tai kalan lisäkkeenä tai pikkuruokana sellaisenaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
50 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)