Bataattilaatikko

Bataattilaatikko

1 h 20 min
helppo
127 kcal / 100g
4
9

Kaipaatko vaihtelua kermaperunoille? Makea bataatti sopii lisäkeruoaksi perunan tavoin. Rahkaa sisältä ruokakerma on mukavan hapokas ja siksi paras pari täydentämään bataatin omaa herkullista makua.

Ainekset

6 annosta
2 (n. 1 kg)
bataattia
1
sipuli
2 dl
1 prk (150 g)
1 ½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Kuori ja halkaise bataatit kahteen osaan. Leikkaa puolikkaista sormen vahvuisia tankoja. Kuori ja viipaloi sipuli. Laita kasvikset n. 18 x 28 cm:n uunivuokaan.
  2. Sekoita ruokakerma, crème frîche, suola ja pippuri. Kaada seos kasvisten päälle.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 1 h. Lisää juustoraaste laatikon pinnalle paistamisen puolessa välissä.
  4. Tarjoa lisäkkeenä kermaperunoiden tapaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
100 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)