Bataattilaatikko

Bataattilaatikko
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Bataattilaatikko

Bataattilaatikko

Kaipaatko vaihtelua kermaperunoille? Makea bataatti sopii lisäkeruoaksi perunan tavoin. Crème fraichen hapokkuus on paras pari täydentämään bataatin omaa herkullista makua.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 (n. 1 kg)
bataattia
1
sipuli
2 dl
1 prk (150 g)
1 ½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Kuori ja halkaise bataatit kahteen osaan. Leikkaa puolikkaista sormen vahvuisia tankoja. Kuori ja viipaloi sipuli. Laita kasvikset n. 18 x 28 cm:n uunivuokaan.
  2. Sekoita ruokakerma, crème frîche, suola ja pippuri. Kaada seos kasvisten päälle.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 1 h. Lisää juustoraaste laatikon pinnalle paistamisen puolessa välissä.
  4. Tarjoa lisäkkeenä kermaperunoiden tapaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›