
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.07
tähteä viidestä
15 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 punainen chilipalko
- 2 valkosipulin kynttä
- ½-1 (n. 450 g) bataatti
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 dl raakaa, pitkäjyväistä riisiä
- 1 tlk (400 g) kirsikkatomaatteja säilykkeenä
- 3 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 100 g lehtikaalia
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha pannussa, siirrä sivuun odottamaan.
- Poista halkaistusta chilistä siemenet ja valkoiset osat. Hienonna chili ja valkosipuli. Kuutioi bataatti pieniksi kuutioiksi. Kuumenna Oivariini juokseva pannussa ja lisää kasviksit pannulle, anna pehmitä 4 - 5 min.
- Lisää joukkoon riisi, anna kuullottua. Lisää kirsikkatomaattisäilyke ja kasvisliemikuutio. Huuhdo säilyketölkki vedellä ja lisää joukkoon. Anna hautua kannen alla kunnes vesi on imeytynyt riiseihin (n. 10 min).
- Lisää huuhdeltu ja hienonnettu lehtikaali ja paistettu jauheliha joukkoon, kuumenna. Lisää lopuksi AURA.
- Tarjoa pääruokana salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
151 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa