AURA jauheliha-bataattipannu

AURA jauheliha-bataattipannu

Sinihomejuusto maustaa yhdessä pannussa valmistuvan arkiruoan, joka valmistuu helposti jauhelihasta ja muhkeasta satsista kasviksia.

35 min
helppo
140 kcal / 100g
16
20

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudan jauhelihaa
1
punainen chilipalko
2
valkosipulin kynttä
½ - 1 (n. 450 g)
bataatti
2 rkl
2 dl
raakaa, pitkäjyväistä riisiä
1 tlk (400 g)
kirsikkatomaatteja säilykkeenä
3 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
100 g
lehtikaalia
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannussa, siirrä sivuun odottamaan.
  2. Poista halkaistusta chilistä siemenet ja valkoiset osat. Hienonna chili ja valkosipuli. Kuutioi bataatti pieniksi kuutioiksi. Kuumenna Oivariini juokseva pannussa ja lisää kasviksit pannulle, anna pehmitä 4 - 5 min.
  3. Lisää joukkoon riisi, anna kuullottua. Lisää kirsikkatomaattisäilyke ja kasvisliemikuutio. Huuhdo säilyketölkki vedellä ja lisää joukkoon. Anna hautua kannen alla kunnes vesi on imeytynyt riiseihin (n. 10 min).
  4. Lisää huuhdeltu ja hienonnettu lehtikaali ja paistettu jauheliha joukkoon, kuumenna. Lisää lopuksi AURA.
  5. Tarjoa pääruokana salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)