AURA jauheliha-bataattipannu

AURA jauheliha-bataattipannu
Tehnyt RoosaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Roosa Valio Koekeittiöstä

AURA jauheliha-bataattipannu

AURA jauheliha-bataattipannu

Sinihomejuusto maustaa yhdessä pannussa valmistuvan arkiruoan, joka valmistuu helposti jauhelihasta ja muhkeasta satsista kasviksia.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudan jauhelihaa
1
punainen chilipalko
2
valkosipulin kynttä
½ - 1 (n. 450 g)
bataatti
2 rkl
2 dl
raakaa, pitkäjyväistä riisiä
1 tlk (400 g)
kirsikkatomaatteja säilykkeenä
3 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
100 g
lehtikaalia
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannussa, siirrä sivuun odottamaan.
  2. Poista halkaistusta chilistä siemenet ja valkoiset osat. Hienonna chili ja valkosipuli. Kuutioi bataatti pieniksi kuutioiksi. Kuumenna Oivariini juokseva pannussa ja lisää kasviksit pannulle, anna pehmitä 4 - 5 min.
  3. Lisää joukkoon riisi, anna kuullottua. Lisää kirsikkatomaattisäilyke ja kasvisliemikuutio. Huuhdo säilyketölkki vedellä ja lisää joukkoon. Anna hautua kannen alla kunnes vesi on imeytynyt riiseihin (n. 10 min).
  4. Lisää huuhdeltu ja hienonnettu lehtikaali ja paistettu jauheliha joukkoon, kuumenna. Lisää lopuksi AURA.
  5. Tarjoa pääruokana salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›