Täytetty bataatti

Täytetty bataatti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Täytetty bataatti

Täytetty bataatti

Uunibataatit on mukava vaihtoehto tutulle uuniperunalle. Bataatti on maultaan hiukan perunaa makeampi ja rakenteeltaan kosteampi. Bataatin kanssa maistuu hyvin tuhdin lihaiset ja hiukan tuliset maut.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
40 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pientä (n. 600 g)
bataattia
2 rkl
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ pussia (à 150 g)
1
punainen chilipalko
400 g
nyhtönautaa
2 dl
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Pese bataatit hyvin. Leikkaa pituussuunnassa puoliksi ja laita leivinpaperille uunipellille.
  2. Hiero päälle Oivariini, suola ja mustapippuri. Paista uunissa 200 asteessa 30 - 40 min. Ripottele pinnalle paiston puolessa välissä juustoraaste, hienonnettu chili ja nyhtönauta.
  3. Tarjoa jogurtin ja hienonnetun korianterin kanssa.
Lisukkeeksi
Pulled beef eli Revittyä naudanlapaa
6 h 30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›