
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg bataattia
-
300 g
hapahkoa omenaa
- ⅓ kg omenaviinietikkaa
Voit kokeilla myös -
2 pkt (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
4 dl
Valio Eila® paksumpi ruokakermaaValio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
- ¼ tl jauhettua valkopippuria
Vuokaan
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja halkaise bataatit. Viipaloi ne 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi.
- Kuori ja raasta omenat karkeaksi raasteeksi.
- Sekoita bataatit, omenaraaste ja murennettu AURA voidellussa uunivuoassa.
- Sekoita ruokakerman joukkoon valkopippuri. Kaada vuokaan. Tasoita pinta painellen.
- Kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa 1 h. Peitä vuoka foliolla n. 20 min paistamisen jälkeen.
- Tarjoa pääruokana kermaperunoiden tapaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
139 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa