AURA bataattivuoka

AURA bataattivuoka
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

AURA bataattivuoka

AURA bataattivuoka

Tässä uudenlainen lisuke ruokapöytään. Omenoiden hapokkuus, bataatin makeus ja AURA sinihomejuuston herkullinen maku maustavat tämän kermaperunoiden tapaan tarjottavan ruoan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
bataattia
300 g
hapahkoa omenaa
2 pkt (à 170 g)
4 dl
¼ tl
jauhettua valkopippuria

Vuokaan

1 rkl

Ohje

  1. Kuori ja halkaise bataatit. Viipaloi ne 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi.
  2. Kuori ja raasta omenat karkeaksi raasteeksi.
  3. Sekoita bataatit, omenaraaste ja murennettu AURA voidellussa uunivuoassa.
  4. Sekoita ruokakerman joukkoon valkopippuri. Kaada vuokaan. Tasoita pinta painellen.
  5. Kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa 1 h. Peitä vuoka foliolla n. 20 min paistamisen jälkeen.
  6. Tarjoa pääruokana kermaperunoiden tapaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›