AURA bataattivuoka

AURA bataattivuoka

Tässä uudenlainen lisuke ruokapöytään. Omenoiden hapokkuus, bataatin makeus ja AURA sinihomejuuston herkullinen maku maustavat tämän kermaperunoiden tapaan tarjottavan ruoan.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
bataattia
300 g
hapahkoa omenaa
2 pkt (à 170 g)
4 dl
¼ tl
jauhettua valkopippuria

Vuokaan

1 rkl

Ohje

  1. Kuori ja halkaise bataatit. Viipaloi ne 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi.
  2. Kuori ja raasta omenat karkeaksi raasteeksi.
  3. Sekoita bataatit, omenaraaste ja murennettu AURA voidellussa uunivuoassa.
  4. Sekoita ruokakerman joukkoon valkopippuri. Kaada vuokaan. Tasoita pinta painellen.
  5. Kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa 1 h. Peitä vuoka foliolla n. 20 min paistamisen jälkeen.
  6. Tarjoa pääruokana kermaperunoiden tapaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
94 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›