Couscous-kasvispannu

Couscous-kasvispannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Couscous-kasvispannu

Couscous-kasvispannu

Tämä couscous on mehevä kasvisruoka, jonka voi nauttia pääruokana tai lisukkeena lihalle, kalalle tai kanalle.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 ½ dl
vettä
2 ½ dl
täysjyväcouscousia
1 tl
suolaa
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
2 - 3 (300 g)
tomaattia
1 iso
paprika
1 prk (2 dl)
2 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
mustapippuria myllystä
½ dl
tuoretta korianteria , basilikaa tai persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää couscous-suurimot ja suola. Sekoita. Nosta levyltä. Anna hautua kannen alla 5 - 7 min
  2. Kuullota Oivariini rasvassa sipuli sekä kuutioidut tomaatit ja paprika.
  3. Kun couscous on kypsää, sekoita se haarukalla irtonaiseksi ja yhdistä sipuli-tomaatti-paprikaseokseen.
  4. Lisää kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta chilikastikkeella ja mustapippurilla.
  5. Ripota pinnalle vihersilppua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›