Couscous-kasvispannu

Couscous-kasvispannu

20 min
keskitaso
102 kcal / 100g
2
0

Tämä couscous on mehevä kasvisruoka, jonka voi nauttia pääruokana tai lisukkeena lihalle, kalalle tai kanalle.

Ainekset

4 annosta
3 ½ dl
vettä
2 ½ dl
täysjyväcouscousia
1 tl
suolaa
1 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
2 - 3 (300 g)
tomaattia
1 iso
paprika
1 prk (2 dl)
2 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
mustapippuria myllystä
½ dl
tuoretta korianteria , basilikaa tai persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää couscous-suurimot ja suola. Sekoita. Nosta levyltä. Anna hautua kannen alla 5 - 7 min
  2. Kuullota Oivariini rasvassa sipuli sekä kuutioidut tomaatit ja paprika.
  3. Kun couscous on kypsää, sekoita se haarukalla irtonaiseksi ja yhdistä sipuli-tomaatti-paprikaseokseen.
  4. Lisää kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta chilikastikkeella ja mustapippurilla.
  5. Ripota pinnalle vihersilppua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
4 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)