
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.06
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
5 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
-
50 g
hiivaa
- 2 pussia á 11g kuivahiivaa
Voit kokeilla myös - 1 kananmuna
- 2 dl sokeria
- 2 tl suolaa
- 1 rkl kardemummaa
- 16 dl vehnäjauhoja
-
1½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
150 g Valio Eila® voita
Voit kokeilla myös -
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Vaniljarahkatäyte
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 1 dl vaniljakreemijauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita. Lisää muna, sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Lisää vähitellen loput jauhot taikinaan ja alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää Oivariini tai pehmeä voi. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
- Valmista täyte: vatkaa huoneenlämpöinen voi notkeaksi. Vatkaa joukkoon rahka ja vaniljakreemijauhe.
- Kauli kohonneesta taikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Levitä sille vaniljarahkatäytettä. Kääri taikinalevy rullaksi pitkältä sivulta. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rulla terävällä veitsellä viipaleiksi. Laita viipaleet leivinpaperille tai pullavuokiin uunipellille. Kohota liinan alla.
- Paista pullat uunin keskiosassa 200 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
303 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
42,2 g
Rasva
11,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa