Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Delikaurarullat

Delikaurarullat ovat täydellinen suolainen herkku illanistujaisiin tai vaikkapa brunssille! Voit käyttää valmistuksessa mitä tahansa Delikaura-makua tai vaihtaa halutessasi pizzakastikkeen pestoon. Vegaaninen tarjottava sopii moneen ruokavalioon! Reseptin on luonut Salla Jokinen, jonka vegaanisia reseptejä löydät myös Instagramista @sallajokin.

Delikaurarullat
Delikaurarullat

Ainesosat

kappaletta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Viimeistelyyn

  • 0 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kauli sulatettu lehtitaikinalevy ohuemmaksi ja levitä päälle pizzakastiketta. Ripottele päälle Delikaura Grillattu tomaattia sekä Veggie raastetta.
  2. Kääri lehtitaikina täytteineen rullaksi ja leikkaa rullasta noin 3 cm kokoisia paloja, jotka asetellaan uunipellille. Rullien päälle voi ripotella vielä hieman Veggie raastetta.
  3. Laita Delikaurarullat uuniin 220 asteeseen noin 15–17 minuutiksi. Viimeistele tuoreella basilikalla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 359 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 24,7 g
Rasva 25,8 g
Tyydyttynyt rasva 12,6 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search