Reseptiyhteistyö Kakkutaitelija Emma Ivane
Paahteisen kinuskinen kermakuorrute kruunaa herkullisen mehevän suklaakakun. Kakku valmistuu yhdessä kulhossa ja kinuskikermasta saa vatkattua valmiin kuorrutteen. Kinuskikerma sopii upeasti rakenteeltaan pursotettavaksi, mutta kuorrutteesta tulee houkuttelevan näköinen myös lusikalla levitettynä. Rustiikkisen rentoa tai näyttävää koristelua - sinä päätät.
Yhden kulhon suklaakakku | |
---|---|
150 g | |
3 dl | sokeria |
3 kappaletta | kananmunaa |
3 dl | vehnäjauhoja |
1 dl | kaakaojauhetta |
Kuorrute | |
2 ½ dl |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.