Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.57
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 500 g valmiita peruna-gnoccheja
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 punainen chilipalko
- 2 dl mustia oliiveja
- 2 rkl kapriksia
- 250 g kirsikkatomaatteja
-
1 prk (3 dl)
Valio kermainen tomaatti-yrtit kastikettaTee vaikutus, älä kastiketta! Täyteläisen kermainen, lempeän tomaattinen ja yrttinen kastike maistuu koko perheelle. Arkea…
Viimeistelyyn
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi pannulla. Lisää gnocchit sekä hienonnetut valkosipulinkynnet sekä chili. Paista kunnes gnocchit saavat väriä pintaan.
- Lisää pannulle valutetut oliivit ja kaprikset sekä kirsikkatomaatit. Paista hetki.
- Kaada pannulle kastike ja kuumenna. Viimeistele mustapippurilla ja hienonnetulla lehtipersiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
8,2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.