Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Inkiväärikakku

Inkiväärikakku on lempeän mausteinen kahvipöydän leivonnainen. Tämän kakun voi antaa myös lahjaksi!

Inkiväärikakku
Inkiväärikakku

Ainesosat

viipaletta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • 250 g (2 dl) appelsiinimarmeladia
  • 4½ dl vehnäjauhoja
  • 2 tl jauhettua inkivääriä
  • 2 tl leivinjauhetta

Ohje

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
  2. Lisää voisula-kerma-marmeladiseos vuoroin keskenään sekoitettujen kuivien aineiden kanssa vaahtoon. Sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada kakkutaikina voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan.
  4. Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 50 min tai kunnes kypsä.
  5. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 335 kcal
Proteiini 5,1 g
Hiilihydraatti 43,5 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,6 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search