
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 275 g nacho chipsejä
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
400 g
jauhelihaa
- 400 g broilerin fileesuikaleita
Voit kokeilla myös - 2 eriväristä paprikaa
- 1 sipuli
- 1 pussi (n. 30 g) fajita-mausteseosta
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
-
½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 kananmunaa
Koristeluun ja tarjoiluun
- 1 avokado
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 50 g jääsalaattia
- 0 kg tuoretta korianteria
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
- 225 g nacho chipsejä
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi irtopohjaisen kakkuvuoan (Ø 23 cm) pohjan ja reunojen väliin. Älä leikkaa ylimääräisiä reunoja pois, jotta pohjasta mahdollisesti irtoava rasva ei valu uunin pohjalle.
- Murenna nachot, sekoita sulatetun voin kanssa. Levitä seos vuoan pohjalle ja reunoille.
- Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon viipaloitu paprika ja sipuli. Kuullota hetki. Kaada seos piirakkapohjalle.
- Sekoita tuorejuusto, crème fraîche, maito ja munat. Lisää seos vuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 35 min.
- Lisää pinnalle avokadoa, tomaatin puolikkaita, salaattia ja korianteria. Kuumenna Koskenlaskija halutessasi ja dippaile nachoja siihen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
149 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
13,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria