Isänpäivän texmexjuustokakku

Isänpäivän texmexjuustokakku

Isänpäivän brunssi rakennetaan texmex-makujen ympärille. Juustokakun pohja valmistetaan nachoista, joten kakku on gluteeniton ja kätkee sisälleen kattauksen peruselementit: lihan tai broilerin ja paistetut kasvikset. Kakun koristeisssa komeilee kylmät kasvikset, nachot sekä juustodippi.

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

275 g
nachos-chipsejä
100 g

Täyte

400 g
jauhelihaa

tai 400 gbroilerin fileesuikaleita
2
eriväristä paprikaa
1
sipuli
1 pussi (n. 30 g)
fajita-mausteseosta
2 rasiaa (à 200 g)
1 prk (200 g)
3
kananmunaa

Koristeluun

1
avokado
100 g
kirsikkatomaatteja
50 g
jääsalaattia
tuoretta korianteria
1 prk (250 g)
225 g
nachos-chipsejä

Ohje

  1. Pingota leivinpaperi irtopohjaisen kakkuvuoan (Ø 23 cm) pohjan ja reunojen väliin. Älä leikkaa ylimääräisiä reunoja pois, jotta pohjasta mahdollisesti irtoava rasva ei valu uunin pohjalle.
  2. Murenna nachot, sekoita sulatetun voin kanssa. Levitä seos vuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon viipaloitu paprika ja sipuli. Kuullota hetki. Kaada seos piirakkapohjalle.
  4. Sekoita tuorejuusto, crème fraîche ja munat. Lisää seos vuokaan.
  5. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 35 min.
  6. Lisää pinnalle avokadoa, tomaatin puolikkaita, salaattia ja korianteria. Kuumenna Koskenlaskija halutessasi ja dippaile nachoja siihen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
243 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
60 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›