Italialainen kanapata

Italialainen kanapata
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Italialainen kanapata

Italialainen kanapata

Tämä kanapata on täynnä maukkaita sattumia. Paksumman ruokakerman ansiosta pata on mehevän kermainen arkiruoka, joka valmistuu käden käänteessä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

2121 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
maustamattomia broilerin rintafileitä
1 rkl
4
valkosipulin kynttä
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
75 g
aurinkokuivattua tomaattia
100 g
kirsikkatomaatteja
100 g
babypinaattia
1 prk (2 dl)
½ dl
tuoreita yrttejä , esim. basilika, lehtipersilja ja oregano

Ohje

  1. Leikkaa broileri isohkoiksi kuutioiksi. Paista Oivariini rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa tai kasarissa.
  2. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja puolita kirsikkatomaatit. Lisää ne pannuun. Nosta päälle huuhdeltu ja kuivattu pinaatti. Anna höyrystyä muutama min.
  4. Lisää ruokakerma ja hienonnetut yrtit. Kuumenna sekoitellen muutama min.
  5. Tarjoa heti riisin, couscousin, pastan tai leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›