Italialainen kanapata

Italialainen kanapata

Tämä kanapata on täynnä maukkaita sattumia. Paksumman ruokakerman ansiosta pata on mehevän kermainen arkiruoka, joka valmistuu käden käänteessä.

20 min
helppo
119 kcal / 100g
15
11

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
maustamattomia broilerin rintafileitä
1 rkl
4
valkosipulin kynttä
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
75 g
aurinkokuivattua tomaattia
100 g
kirsikkatomaatteja
100 g
babypinaattia
1 prk (2 dl)
½ dl
tuoreita yrttejä , esim. basilika, lehtipersilja ja oregano

Ohje

  1. Leikkaa broileri isohkoiksi kuutioiksi. Paista Oivariini rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa tai kasarissa.
  2. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja puolita kirsikkatomaatit. Lisää ne pannuun. Nosta päälle huuhdeltu ja kuivattu pinaatti. Anna höyrystyä muutama min.
  4. Lisää ruokakerma ja hienonnetut yrtit. Kuumenna sekoitellen muutama min.
  5. Tarjoa heti riisin, couscousin, pastan tai leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)