Juusto-porkkanarieskat

Juusto-porkkanarieskat

Näiden rieskojen valmistamiseen ei tarvita kohotuksia eikä vaivaamisia. Lämpimäisten tuoksu täyttää kodin ja rieskat ovat pian valmiita nautittavaksi.

35 min
helppo
198 kcal / 100g
2
1

Ainekset8 rieskaa

8 rieskaa
1 pussi (500 g)
pakastettua porkkanasosetta
1 prk (200 g)
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaa

tai 1 dlValio maitoa
½ dl
siirappia
1 pussi (150 g)
6 ½ dl
sämpyläjauhoja
1 tl
suolaa
1 ½ tl
leivinjauhetta

Ohje

  1. Sulata pakastesose. Sekoita kuivat aineet keskenään kuhossa. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita taikinaksi
  2. Nostele leivinpaperin päälle pellille taikinaa nokareina; ripota nokareiden alle hiukan jauhoja. Taputtele halkaisijaltaan n. 8 cm:n rieskoiksi.
  3. Kypsennä 225 asteessa uunin keskiosassa n. 17 min tai kunnes ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä.
  4. Rieskat ovat parhaimmillaan samana päivänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g
Kalsium
168 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)