Juusto-porkkanarieskat

Juusto-porkkanarieskat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-porkkanarieskat

Juusto-porkkanarieskat

Näiden rieskojen valmistamiseen ei tarvita kohotuksia eikä vaivaamisia. Lämpimäisten tuoksu täyttää kodin ja rieskat ovat pian valmiita nautittavaksi.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 rieskaa

8 rieskaa
1 pussi (500 g)
pakastettua porkkanasosetta
1 prk (200 g)
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaa

tai 1 dlValio maitoa
½ dl
siirappia
1 pussi (150 g)
6 ½ dl
sämpyläjauhoja
1 tl
suolaa
1 ½ tl
leivinjauhetta

Ohje

  1. Sulata pakastesose. Sekoita kuivat aineet keskenään kuhossa. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita taikinaksi
  2. Nostele leivinpaperin päälle pellille taikinaa nokareina; ripota nokareiden alle hiukan jauhoja. Taputtele halkaisijaltaan n. 8 cm:n rieskoiksi.
  3. Kypsennä 225 asteessa uunin keskiosassa n. 17 min tai kunnes ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä.
  4. Rieskat ovat parhaimmillaan samana päivänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›