
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (500 g) pakastettua porkkanasosetta
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 dl Valio maitoa
Voit kokeilla myös -
- ½ dl siirappia
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- 6½ dl sämpyläjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1½ tl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Sulata pakastesose. Sekoita kuivat aineet keskenään kuhossa. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita taikinaksi
- Nostele leivinpaperin päälle pellille taikinaa nokareina; ripota nokareiden alle hiukan jauhoja. Taputtele halkaisijaltaan n. 8 cm:n rieskoiksi.
- Kypsennä 225 asteessa uunin keskiosassa n. 17 min tai kunnes ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä.
- Rieskat ovat parhaimmillaan samana päivänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
202 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
24,6 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa