Juusto-yrttivoipatonki

Juusto-yrttivoipatonki
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-yrttivoipatonki

Juusto-yrttivoipatonki

Valmiiseen patonkiin saat herkullisuutta, kun täytät sen voilla, juustolla, valkosipulilla ja persiljalla. Nauti patonkia salaattiaterian lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
15 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 iso
patonki

Juusto-yrttivoi

40 g
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastetta

tai 0.5 pussiaValio AURA® murua
1
valkosipulin kynsi
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa patonkiin syvä pitkittäisviilto, älä leikkaa aivan pohjaan saakka. Yhdistä pehmeään voihin juusto, hienonnettu valkosipulin kynsi sekä persilja
  2. Täytä viilto juusto-yrttivoilla. Kääri patonki alumiinifolioon.
  3. Kuumenna 200 asteessa n. 15 min.
  4. Leikkaa patonki paloiksi ja tarjoa esim. salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
333 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›