Juusto-yrttivoipatonki

Juusto-yrttivoipatonki

30 min
helppo
333 kcal / 100g
1
1

Valmiiseen patonkiin saat herkullisuutta, kun täytät sen voilla, juustolla, valkosipulilla ja persiljalla. Nauti patonkia salaattiaterian lisäkkeenä.

Ainekset

6 annosta
1 iso
patonki

Juusto-yrttivoi

40 g
½ pussia (à 130 g)
1
valkosipulin kynsi
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa patonkiin syvä pitkittäisviilto, älä leikkaa aivan pohjaan saakka. Yhdistä pehmeään voihin juusto, hienonnettu valkosipulin kynsi sekä persilja
  2. Täytä viilto juusto-yrttivoilla. Kääri patonki alumiinifolioon.
  3. Kuumenna 200 asteessa n. 15 min.
  4. Leikkaa patonki paloiksi ja tarjoa esim. salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
333 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
13 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
155 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)