
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso patonki
Juusto-yrttivoi
-
40 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
-
½ pussia (à 150 g) Valio AURA® murua
Voit kokeilla myös -
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonkiin syvä pitkittäisviilto, älä leikkaa aivan pohjaan saakka. Yhdistä pehmeään voihin juusto, hienonnettu valkosipulin kynsi sekä persilja
- Täytä viilto juusto-yrttivoilla. Kääri patonki alumiinifolioon.
- Kuumenna 200 asteessa n. 15 min.
- Leikkaa patonki paloiksi ja tarjoa esim. salaatin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
323 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
44,3 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa