Juustoinen lindströminmureke

Juustoinen lindströminmureke

Koskenlaskija sulatejuusto mehevöittää ja antaa makua lindströminmurekkeeseen.

Ainekset5 annosta

5 annosta
½ dl
korppujauhoja
½ pussia (1/2 dl)
sipulikeittoaineksia
1 prk (200 g)
150 g (3 - 4 kpl)
etikkapunajuuria
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1 rkl
kapriksia
1
kananmuna
½ pkt (à 250 g)

Ohje

  1. Sekoita korppujauho ja sipulikeittoainekset kulhossa. Lisää kermaviili. Anna turvota 5 - 10 min.
  2. Raasta etikkapunajuuret raastinraudan karkealla terällä. Voit myös hienontaa ne veitsellä.
  3. Leikkaa sulatejuusto pelinopan kokoisiksi kuutioiksi.
  4. Yhdistä kaikki ainekset. Sekoita massa tasaiseksi.
  5. Muotoile mureke. Nosta uunivuokaan tai leivinpaperin päälle uunipannulle.
  6. Paista mureke uunin keskitasolla 200 asteessa 35 - 40 min tai kunnes kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Kalsium
104 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›