Juustoinen lindströminmureke

Juustoinen lindströminmureke
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juustoinen lindströminmureke

Juustoinen lindströminmureke

Koskenlaskija sulatejuusto mehevöittää ja antaa makua lindströminmurekkeeseen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
35 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
½ dl
korppujauhoja
½ pussia (1/2 dl)
sipulikeittoaineksia
1 prk (200 g)
150 g (3 - 4 kpl)
etikkapunajuuria
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1 rkl
kapriksia
1
kananmuna
½ pkt (à 250 g)

Ohje

  1. Sekoita korppujauho ja sipulikeittoainekset kulhossa. Lisää kermaviili. Anna turvota 5 - 10 min.
  2. Raasta etikkapunajuuret raastinraudan karkealla terällä. Voit myös hienontaa ne veitsellä.
  3. Leikkaa sulatejuusto pelinopan kokoisiksi kuutioiksi.
  4. Yhdistä kaikki ainekset. Sekoita massa tasaiseksi.
  5. Muotoile mureke. Nosta uunivuokaan tai leivinpaperin päälle uunipannulle.
  6. Paista mureke uunin keskitasolla 200 asteessa 35 - 40 min tai kunnes kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›