
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ dl korppujauhoja
- ½ pussia (0,5 dl) sipulikeittoaineksia
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 3-4 (150 g) etikkapunajuuria
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1 rkl kapriksia
- 1 kananmuna
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita korppujauho ja sipulikeittoainekset kulhossa. Lisää kermaviili. Anna turvota 5 - 10 min.
- Raasta etikkapunajuuret raastinraudan karkealla terällä. Voit myös hienontaa ne veitsellä.
- Leikkaa sulatejuusto pelinopan kokoisiksi kuutioiksi.
- Yhdistä kaikki ainekset. Sekoita massa tasaiseksi.
- Muotoile mureke. Nosta uunivuokaan tai leivinpaperin päälle uunipannulle.
- Paista mureke uunin keskitasolla 200 asteessa 35 - 40 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa