Juustoinen lindströminmureke

Juustoinen lindströminmureke

55 min
helppo
147 kcal / 100g
4
8

Koskenlaskija sulatejuusto mehevöittää ja antaa makua lindströminmurekkeeseen.

Ainekset

5 annosta
½ dl
korppujauhoja
½ pussia (1/2 dl)
sipulikeittoaineksia
1 prk (200 g)
150 g (3 - 4 kpl)
etikkapunajuuria
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1 rkl
kapriksia
1
kananmuna
½ pkt (à 250 g)

Ohje

  1. Sekoita korppujauho ja sipulikeittoainekset kulhossa. Lisää kermaviili. Anna turvota 5 - 10 min.
  2. Raasta etikkapunajuuret raastinraudan karkealla terällä. Voit myös hienontaa ne veitsellä.
  3. Leikkaa sulatejuusto pelinopan kokoisiksi kuutioiksi.
  4. Yhdistä kaikki ainekset. Sekoita massa tasaiseksi.
  5. Muotoile mureke. Nosta uunivuokaan tai leivinpaperin päälle uunipannulle.
  6. Paista mureke uunin keskitasolla 200 asteessa 35 - 40 min tai kunnes kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
104 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)