
Murekkeet
Mureke on koko perheelle maistuva arkiruoka, joka on helppo valmistaa uunissa. Mureke valmistetaan yleensä massasta, joka muotoillaan ja kypsennetään uunissa. Murekemassaa voi hyödyntää pyöryköihin ja pihveihin. Perinteinen lihamureke on takuuvarma arkiruoka.
Lihamurekkeen voit täyttää halutessasi esimerkiksi AURA juustolla, sienillä tai pavuilla. Voit myös lisätä kasvikset suoraan jauhelihamureketaikinaan – näin mureke mehevöityy ja saa makua. Entä miltä kuulostaisi kevyempi kalamureke tai maustettu itämainen broilerimureke? Tutustu kaikkiin murekeresepteihin ja löydä suosikkisi!
12 reseptiä

45 min
Haukipullat

1 h 15 min
Juures-jauhelihamureke

55 min
Äijämureke

45 min
AURA lihamureke

1 h 10 min
Sienillä täytetty lihamureke

55 min
Juustoinen lindströminmureke

1 h 5 min
Lammasrulla & Dijon-kermaviilikastike

1 h
Lihamureke

1 h 5 min
Täytetty lihamureke

1 h 25 min
Kalamureke & savukermakastike

1 h 20 min
Pienet lammasmurekkeet

55 min
Kasvis-jauhelihamureke
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?