
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.27
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl korppujauhoja
- 1 pussi sipulikeittoaineksia
- ½ tl suolaa
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
- 900 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 2 kananmunaa
Täyte
- 200 g vihreitä papuja, tuore tai pakaste
Lisäksi
-
1 prk (3 dl)
Valio kermaista ruskeaa kastikettaValio kermainen ruskea kastike on käyttövalmis, perinteisen makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi lihapullien…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita korppujauho, sipulikeittoainekset ja suola kulhossa.
- Lisää Koskenlaskija, jauheliha ja munat. Vaivaa tasaiseksi massaksi.
- Taputtele massasta leivinpaperilla n. 2 cm paksu, soikea levy. Pinoa levylle suolalla maustetussa vedessä kiehautetut pavut.
- Nosta reunat papujen päälle ja muotoile märillä käsillä murekkeeksi.
- Paista mureke uunin ala-/keskiosassa 200 asteessa 45 - 50 min.
- Tarjoa kuumennetun ruskean kastikkeen ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
159 kcal
Proteiini
13,6 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa