Haukipullat

Haukipullat

Hauki on mainio kalapullien raaka-aine, sillä muutoin hiukan hankalat isot y-ruodot jauhautuvat massan joukossa olemattomiksi. Herkulliset haukipullat maistuvat koko perheelle ja sopivat hyvin pääruoaksi tai dipattavaksi pikkunaposteltavaksi.

45 min
helppo
144 kcal / 100g
2
1

Ainekset25 kpl

25 kpl
500 g
haukifilettä (nahatonta)
1 iso (120 g)
sipuli
½ dl
korppujauhoja
1
kananmuna
1 dl
tuoretta tilliä hienonnettuna
1 tl
suolaa
50 g
kapriksia
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaa

tai 100 gValio Luomu™ voita

Paistamiseen

1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaa

tai 1 rklValio Luomu™ voita

Tarjoiluun

1 prk (200 g)

Ohje

  1. Leikkaa haukifilee pienemmiksi paloiksi.
  2. Kuori ja lohko sipuli.
  3. Lisää kaikki aineet monitoimikoneeseen ja hienonna tasaiseksi massaksi.
  4. Pyöritä massasta kostetuin käsin pullia.
  5. Kuumenna Oivariini laakealla pannulla. Paista pullat kahdessa erässä, kunnes saavat kauniin ruskean pintavärin.
  6. Nostele pullat leivinpaperilla vuorattulle uunipellille ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 15 min tai kunnes pullat ovat kypsiä.
  7. Tarjoa jogurttikastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,8 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)