Haukipullat

Haukipullat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Haukipullat

Hauki on mainio kalapullien raaka-aine, sillä muutoin hiukan hankalat isot y-ruodot jauhautuvat massan joukossa olemattomiksi. Herkulliset haukipullat maistuvat koko perheelle ja sopivat hyvin pääruoaksi tai dipattavaksi pikkunaposteltavaksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa / pellillinen
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset25 kpl

25 kpl
500 g
haukifilettä (nahatonta)
1 iso (120 g)
sipuli
½ dl
korppujauhoja
1
kananmuna
1 dl
tuoretta tilliä hienonnettuna
1 tl
suolaa
50 g
kapriksia
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaa

tai 100 gValio Luomu™ voita

Paistamiseen

1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaa

tai 1 rklValio Luomu™ voita

Tarjoiluun

1 prk (125 g)

Ohje

  1. Leikkaa haukifilee pienemmiksi paloiksi.
  2. Kuori ja lohko sipuli.
  3. Lisää kaikki aineet monitoimikoneeseen ja hienonna tasaiseksi massaksi.
  4. Pyöritä massasta kostetuin käsin pullia.
  5. Kuumenna Oivariini laakealla pannulla. Paista pullat kahdessa erässä, kunnes saavat kauniin ruskean pintavärin.
  6. Nostele pullat leivinpaperilla vuorattulle uunipellille ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 15 min tai kunnes pullat ovat kypsiä.
  7. Tarjoa lämmitetyn dipin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
4,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›