AURA lihamureke

AURA lihamureke
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

AURA lihamureke

AURA lihamureke

Lihamureke saa makua ja mehevyyttä AURA juustosta. Murekkeen voi rullata kätevästi kääretortun tapaan jolloin, jolloin AURA juusto tekevät kauniit raidat leikkauspintaan ja täyte jakautuu tasaisesti.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
25 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ dl
½ dl
korppujauhoja
400 g
naudan jauhelihaa
1
sipuli
2 - 3
valkosipulin kynttä
1
kananmuna
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 pkt (170 g)

Ohje

  1. Mittaa kulhoon ruokakerma ja korppujauhot. Anna turvota muutama min.
  2. Lisää jauheliha, hienonnetut sipulit ja muna. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita murekemassa tasaiseksi.
  3. Taputa massa kelmun päälle 1 cm:n paksuiseksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
  4. Leikkaa AURA ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet vieri viereen murekemassalevyn etuosaan. Kääri kääretortun tapaan rullaksi edestä alkaen.
  5. Nosta rulla leivinpaperille uunipellille. Nipistele saumat hyvin kiinni.
  6. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
  7. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
221 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›