
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.43
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
½ dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ½ dl korppujauhoja
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 1 kananmuna
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kulhoon ruokakerma ja korppujauhot. Anna turvota muutama min.
- Lisää jauheliha, hienonnetut sipulit ja muna. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita murekemassa tasaiseksi.
- Taputa massa kelmun päälle 1 cm:n paksuiseksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
- Leikkaa AURA ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet vieri viereen murekemassalevyn etuosaan. Kääri kääretortun tapaan rullaksi edestä alkaen.
- Nosta rulla leivinpaperille uunipellille. Nipistele saumat hyvin kiinni.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
216 kcal
Proteiini
14,7 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa