
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk
Valio kermaviiliä 200gValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 dl korppujauhoja
- 1 sipuli hienonnettuna
- 1 pieni porkkana raastettuna
- ½ kesäkurpitsaa raastettuna
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 500 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- 1 kananmuna
- 1 tl suolaa
- 0 kg rouhittua mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Turvota korppujauhoja kermaviilissä 15 min.
- Kypsennä sipuli, porkkana ja kesäkurpitsa Oivariini rasvassa paistinpannulla pehmeiksi. Yhdistä kaikki ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi.
- Muotoile uuninkestävään vuokaan 25 cm pitkä tanko. Voit myös valmistaa murekkeen voideltuun vuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
144 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
4,1 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rouhittua mustapippuria