Juustoinen sienipasta

Juustoinen sienipasta

Tuoreet sienet maistuvat mainioilta, mutta tämä kastike onnistuu myös pakastetuista ja suolatuista sienistä.

20 min
helppo
145 kcal / 100g
4
1

Ainekset2 annosta

2 annosta
200 g
pastaa
n. 6 dl (n. 250 g)
tuoreita sieniä , esim. tatteja, paloiteltuna
1 - 2 rkl
1
sipuli
½ tl
mustapippuria rouhittuna
1 prk (2,5 dl)

Tarjoiluun

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuumenna paloiteltuja sieniä pannulla sekoitellen kunnes enin neste haihtuu.
  3. Lisää Oivariini ja hienonnettu sipuli. Paista kunnes sipuli pehmenee. Lisää pippuri ja juustokerma. Kuumenna.
  4. Valuta keitetty pasta. Sekoita kastike pastan joukkoon. Ripottele juustoraastetta annosten pinnalle.

Vinkki

Käytä tuoreiden sienien sijaan n. 200 g pakastesieniä tai n. 25 g kuivattuja sieniä, jotka ensin liotetaan haaleassa vedessä puolisen tuntia tai n. 150 g hyvin liotettuja, kiehautettuja suolasieniä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)