
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g pastaa, tagliatelle
- 1 sipuli hienonnettuna
- 200 g tuoreita herkkusieniä viipaleina
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sitruuna & pippuriLaktoositon Valio ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 250 g kypsää lohta tai kirjolohta, esim. uunilohta
- 1 dl hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Laita pasta kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuullota sipuli ja paista herkkusienet Oivariini rasvassa.
- Lisää ruokakerma, kuumenna.
- Palastele joukkoon uunilohi ja lisää ruohosipuli.
- Yhdistä valutettu pasta ja kastike.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
15,6 g
Rasva
7,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa