
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.43
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g tuoreita sieniä esim. siitakesieni tai kantarelli
- 1 sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 4 rkl vehnäjauhoja
- 1¼ l kanalientä tai kasvislientä
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista sienet ja leikkaa viipaleiksi. Hienonna sipuli. Paista niitä kattilassa, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut. Lisää jauhot ja sekoita. Kaada päälle liemi.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n. 10 min. Kuutioi sulatejuusto. Lisää sulatejuusto keittoon ja sekoita, kunnes tasaista. Lisää pinnalle hienonnettua persiljaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
57 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa