Juustoleipä-porosalaatti

Juustoleipä-porosalaatti

Salaatit sopivat alkuruoiksi, erilaisten noutopöytien osaksi tai kevyeksi ateriaksi sellaisenaan tuoreen leivän kanssa tarjottuna.

20 min
helppo
133 kcal / 100g
1
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
300 g
rapeaa salaattia
200 g
leipäjuustoa
100 g
kylmäsavuporoa
1 dl
hillosipuleita
2 dl (150 g)
kivettömiä viinirypäleitä

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sitruunamehua
2 rkl
vahvaa sinappia
1 tl
sokeria
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Revi tai suikaloi salaatti. Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi, suikaloi kylmäsavuporo, halkaise hillosipulit ja puolita viinirypäleet.
  2. Kokoa aineksista kaunis salaatti vadille tai annoslautasille.
  3. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa. Tarjoa alkusalaattina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
185 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)