Nyt koko poppoo nauttimaan maukkaasta pannuruoasta. Tässä on veden kielelle nostattava ruoka, jonka voi tarjota juhlavana pääateriana tai vaihtoehtoisesti illanaistujaisruokana lisukkeiden kera. Pyyhi leipäpaloilla herkullista lientä ja haukkaa kananpojan makoisaa koipea. Siis kerrassaan ihanaa!
2 kg | broilerin maustamattomia koipipaloja , esim. Kariniemi |
1 tl | suolaa |
1 tl | rouhittua mustapippuria |
1 | sitruunan kuori raastettuna |
2 rkl | juoksevaa hunajaa |
50 g | |
1 annospussi (0,5 g) | sahramia |
150 g | sipulia hienonnettuna |
2 dl | valkoviiniä |
200 g | kookoskermaa |
2 dl | |
1 | kanaliemikuutio |
75 g | purjoa |
1 dl | tuoretta persiljaa hienonnettuna |
Tarjoiluun | |
---|---|
maalaisleipää tai -patonkia tai keitettyä riisiä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.