
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.14
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kg broilerin maustamattomia koipipaloja, esim. Kariniemi
- 1 tl suolaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 sitruunan kuori raastettuna
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 annospussi (0,5 g) sahramia
- 150 g sipulia hienonnettuna
- 2 dl valkoviiniä
- 200 g (2 dl) kookoskermaa
-
2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 kanaliemikuutio
- 75 g purjoa
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Tarjoiluun
-
0 kg
maalaisleipää tai -patonkia
- 0 kg keitettyä riisiä
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Laita koipipalat kulhoon. Mausta ne suolalla, pippurilla, sitruunan kuoriraasteella ja hunajalla. Pyörittele paloja, jotta mausteet levittyvät niihin tasaisesti. Jätä maustumaan tunniksi huoneenlämpöön.
- Kuumenna reilu puolet voista isossa paistokasarissa, padassa tai wokissa. Lisää ja ruskista koipipalat kahdessa erässä. Siirrä kulhoon.
- Lisää kasariin loppu voi, sahrami ja sipuli. Kuullota. Lisää viini ja anna kiehahtaa.
- Nosta koipipalat joukkoon. Lisää kookoskerma, kerma ja murennettu liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus).
- Anna hautua hiljaa kiehuen kannen alla ½ h. Viipaloi sillä aikaa halkaistu ja pesty purjo. Lisää joukkoon ja hauduta pari min. Viimeistele persiljalla.
- Tarjoa kananpojanpannun kanssa tuoretta leipää tai patonkia. Kasta leipä liemeen ja tarjoa lisäksi halutessasi salaattia. Ruoka maistuu myös riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
13,4 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- maalaisleipää