
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
18 min
Yhteensä
1 h 3 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTäyte
- 500 g broilerin rintafileetä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 (225 g) iso sipuli
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 tlk (170/285 g) papusekoitusta, esim. GoGreen
-
1 dl
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ dl tuoretta korianteria
Kuorrutus
-
1½ dl
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ dl tomaattipyreetä
-
3 dl (150 g)
Valio Oltermanni® Cheddar juustoaValio Oltermanni® Cheddar on mieto kypsytetty cheddar-juusto, jonka raikkaan happamassa maussa on myös aavistus lempeää…
Lisäksi
- 1 pkt (320 g/8 ) soft tortilloja
Maissisalsa
- 1 tlk (300/285 g) säilykemaissia, esim. Bonduelle
- 2 (200 g) tomaattia
- 2 rkl tuoretta korianteria
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa broilerifileet ohuiksi suikaleiksi. Paista ne Oivariini rasvassa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää hienonnettu sipuli. Kuullota kunnes pehmiää.
- Lisää tomaattimurska ja valutetut, huuhdotut pavut. Kiehauta. Lisää ruokakerma ja hienonnettu korianteri. Kuumenna kiehuvaksi. Jäähdytä hetken aikaa ennenkuin alat täyttää tortilloja.
- Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat isoon uunivuokaan.
- Yhdistä loppu ruokakerma, tomaattipyree ja juustoraaste. Kaada enchiladojen päälle vuokaan.
- Kuorruta 225 asteessa n. 18 min tai kunnes pinta saa hiukan väriä. Tarjoa maissisalsan kanssa.
Maissisalsa
- Valuta maissi siivilässä ja huuhdo kylmällä vedellä.
- Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Valuta neste pois.
- Hienonna korianteri.
- Valuta juustokuutiot. Yhdistä kaikki ainekset.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa