Kanatäytteiset enchiladat

Kanatäytteiset enchiladat

Nämä kanatäytteiset enchiladat tarjoaa mausteisen makumatkan latinomaailman pyörteisiin.

1 h 3 min
helppo
138 kcal / 100g
11
14

Ainekset5 annosta

5 annosta

Täyte

n. 500 g
broilerin rintafileetä
1 rkl
½ tl
suolaa
1 tl
rouhittua mustapippuria
1 (225 g)
iso sipuli
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 tlk (170 / 285 g)
papusekoitusta , esim. GoGreen
1 dl
½ dl
tuoretta korianteria

Kuorrutus

1 ½ dl
½ dl
tomaattipyreetä
150 g (3 dl)

Lisäksi

1 pkt (320 g / 8 kpl)
soft tortilloja

Maissisalsa

1 tlk (300 / 285 g)
säilykemaissia , esim. Bonduelle
2 (200 g)
tomaattia
2 rkl
tuoretta korianteria
1 prk (180 g)

Ohje

  1. Leikkaa broilerifileet ohuiksi suikaleiksi. Paista ne Oivariini rasvassa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää hienonnettu sipuli. Kuullota kunnes pehmiää.
  3. Lisää tomaattimurska ja valutetut, huuhdotut pavut. Kiehauta. Lisää ruokakerma ja hienonnettu korianteri. Kuumenna kiehuvaksi. Jäähdytä hetken aikaa ennenkuin alat täyttää tortilloja.
  4. Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat isoon uunivuokaan.
  5. Yhdistä loppu ruokakerma, tomaattipyree ja juustoraaste. Kaada enchiladojen päälle vuokaan.
  6. Kuorruta 225 asteessa n. 18 min tai kunnes pinta saa hiukan väriä. Tarjoa maissisalsan kanssa.
  7. Maissisalsa

  8. Valuta maissi siivilässä ja huuhdo kylmällä vedellä.
  9. Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Valuta neste pois.
  10. Hienonna korianteri.
  11. Valuta juustokuutiot. Yhdistä kaikki ainekset.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
92 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)