
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 2½ dl (120 g) karviaisia
- 75 g mantelimassaa
- 40 g (1 dl) mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa Oivariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen, vatkaa välillä. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos ja rahka taikinaan.
- Voitele irtopohjaisen vuoan (Ø 27 cm) reunat ja aseta pohjalle leivinpaperi. Voit myös käyttää tavallista piirakkavuokaa. Kaada taikina vuokaan.
- Lisää karviaiset kakun päälle. Ripota marjoille karkeaksi raastettu mantelimassa.
- Kypsennä uunin alaosassa 175 asteessa 30 - 35 min. Ripota kakun pinnalle mantelilastut. Paista vielä 10 min. Anna jäähtyä haaleaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
338 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
34,6 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa