Kasvisgratiini

Kasvisgratiini

50 min
keskitaso
73 kcal / 100g
2
1

Kasvisgratiini on erinomainen ja monipuolinen lisuke erilaisille liha- ja kalaruoille.

Ainekset

6 annosta
4 - 6
tomaattia
1 - 2 (n. 400 g)
kesäkurpitsaa
½ tl
mustapippurirouhetta
½ tl
suolaa
1 rkl
oreganoa
2 dl
1 dl
2 rkl
vehnäjauhoja
½ pkt (à 250 g)
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
basilikaa

Ohje

  1. Viipaloi tomaatit ja kesäkurpitsa ja lado limittäin voideltuun uunivuokaan. Mausta pippurilla, suolalla ja oreganolla
  2. Kaada kattilaan kerma sekä maito. Lisää joukkoon jauhot sekä kuutioitu juusto. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee ja juusto on sulanut. Mausta kastike valkosipulilla ja basilikalla.
  3. Kaada kastike kasvisten päälle. Kuorruta 225 asteessa 15 - 20 min, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä ja ruoan pinta on saanut hiukan väriä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)