
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 3¼ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl perunasosejauhetta
- 1½ tl leivinjauhetta
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl kylmää vettä
Täyte
- 150 g katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
- 1 sipuli
- 100 g purjoa
- 1 (n. 200 g) punainen paprika
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
-
1 dl
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 1 kananmuna
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon voi. Lisää vesi ja sekoita taikinaksi. Taputtele taikina jauhotetuin käsin piirakkavuoan (ø n. 28 cm) pohjalle ja reunoille .
- Laita katkaravut lävikköön valumaan. Hienonna sipuli, leikkaa puhdistettu purjo ohuiksi viipaleiksi ja kuutioi paprika.
- Kuumenna voi paistinpannulla. Kuullota siinä sipuli, purjo ja paprika. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä hieman jäähtynyt kasviseos ja katkaravut piirakan pohjalle.
- Sekoita tuorejuusto, kermaviili, juustoraaste, muna ja persilja kulhossa. Kaada tasaisesti täytteen päälle.
- Paista uunin alaosassa 200 asteessa 30 - 35 min.
- Tarjoa lämpimänä maukkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
181 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
14,9 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa