
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
10 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
250 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl paprikajauhetta
Täyte
- ½ dl riisiä
- 150 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 keitetty (10 min) kananmuna
- ½ dl tilliä
- ½ tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita maitorahka ja pehmeä voi. Lisää jauhot ja mausteet. Anna taikinan kovettua jääkaapissa ennen kaavilointia
- Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna muna. Sekoita täytteen aineet keskenään ja mausta seos.
- Kaaviloi taikina levyksi ja ota pyöreällä muotilla (halkaisija 10 cm) pasteijapohjia. Laita pohjien toiseen reunaan n. ruokalusikallinen täytettä ja nosta taikinan reunat puolikuun muotoon. Nipistele saumat kiinni.
- Voitele munalla ja paista 250 asteessa 8 - 10 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
306 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
20,8 g
Rasva
20,7 g
Tyydyttynyt rasva
11,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa