Katkarapupasteijat

Katkarapupasteijat

1 h 10 min
keskitaso
309 kcal / 100g
0
0

Pasteijoiden valmistus vaatii vähän vaivaa, mutta lopputulos on sen arvoinen.

Ainekset

20 kpl

Taikina

1 prk (250 g)
250 g
4 dl
vehnäjauhoja
1
valkosipulin kynsi
1 tl
paprikajauhetta

Täyte

½ dl
riisiä
150 g
katkarapuja
1
keitetty (10 min) kananmuna
½ dl
tilliä
½ tl
suolaa
¼ tl
valkopippuria

Ohje

  1. Sekoita maitorahka ja pehmeä voi. Lisää jauhot ja mausteet. Anna taikinan kovettua jääkaapissa ennen kaavilointia
  2. Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja jäähdytä. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna muna. Sekoita täytteen aineet keskenään ja mausta seos.
  3. Kaaviloi taikina levyksi ja ota pyöreällä muotilla (halkaisija 10 cm) pasteijapohjia. Laita pohjien toiseen reunaan n. ruokalusikallinen täytettä ja nosta taikinan reunat puolikuun muotoon. Nipistele saumat kiinni.
  4. Voitele munalla ja paista 250 asteessa 8 - 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
309 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
21 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)