Pohja | |
---|---|
150 g | hapankorppuja |
75 g | |
Kostutus | |
1 dl | |
Täyte | |
6 | liivatelehteä |
1 rkl | vettä |
400 g | katkarapuja, MSC-sertifioitu |
3 rasiaa (à 200 g) | |
½ prk (à 400 g) | |
2 rkl | limetti- tai sitruunamehua |
½ tl | rouhittua mustapippuria |
1 dl | hienonnettua tilliä |
Koristeluun | |
150 g | katkarapuja, MSC-sertifioitu |
½ | punasipulia |
½ dl | hienonnettua tilliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.