
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni150°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 5 kananmunaa
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
- ½ tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
Täyte
-
1½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 200 g graavilohta suikaloituna
- 1 dl hienonnettua tilliä
Pinnalle
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 50 g mätiä
- 3 retiisiä
- 0 kg tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset.
- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, tuorejuusto, leivinjauhe ja suola. Yhdistä valkuaisvaahto ja keltuais-tuorejuustoseos.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista 150 asteessa 20 - 25 min. Anna jäähtyä.
- Vaahdota tuorejuusto ja smetana. Levitä seos torttulevylle. Hienonna lohi ja tilli. Levitä tasaisesti pinnalle.
- Kääri rullalle leivinpaperin avulla lyhyeltä sivulta aloittaen. Leikkaa päätypalat vinottain ja aseta oksan tyngiksi. Anna tekeytyä kylmässä.
- Vaahdota tuorejuusto ja kerma yhdessä kuohkeaksi. Kuorruta. Viimeistele mädillä, retiisiviipaleilla ja tililllä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
207 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
2,3 g
Rasva
17,4 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- tilliä