Jouluisen kalapöydän voi tarjoilla myös kääretortun muodossa. Maukas kylmäsavulohitäyte ja suolainen mäti tekevät tästä leivonnaisesta joulupöydän uuden vakiovieraan. Kääretortun valmistuksessa ei ole käytetty jauhoja lainkaan, joten se sopii myös gluteenitonta tai vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Pohja | |
---|---|
5 | kananmunaa |
½ rasiaa ( à 200 g) | |
½ tl | leivinjauhetta |
ripaus | suolaa |
Täyte | |
1 ½ rasiaa ( à 200 g) | |
1 prk ( 120 g) | |
200 g | graavilohta suikaloituna |
1 dl | hienonnettua tilliä |
Pinnalle | |
1 rasia ( 200 g) | |
1 dl | |
50 g | mätiä |
3 | retiisiä |
tilliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.